Nightshift Productions StudioNightshift beschikt over een eigen opname studio, arrangementen, mixen, mastering, reclame, jingles, of het restaureren van oude opnames zoals vinyl is onze specialiteit. Wij beschikken over een grote opnameruimte waar veel soorten opnames mogelijk zijn, het opnemen van een band het maken van midi georiënteerde muziek. Wij produceren zelf muziek deze knowhow komt natuurlijk ook van pas bij het verzorgen van geluidsapparatuur. Voor meer informatie klik op opnamestudio.

Arrangementen

U heeft een arrangement nodig voor een compositie, geen probleem. Wij kunnen u track opbouwen vanuit midi, of sessie muzikanten uitnodigen. Wij beschikken over een grote geluidsbibliotheek, waardoor het inhuren van externe muzikanten vaak overbodig zal zijn. Bands kunnen ook bij ons terecht is u set-up te groot voor in de studio geen probleem wij doen ook opnames op locaties.

CD Producties

Arrangement, opname, mix, edit, hoes-ontwerp, drukwerk en CD fabricage, Nightshift regelt het allemaal voor u, maar voordat het zo ver is krijgt u eerst de tijd om 100% tevreden te zijn met de opname. Doordat wij alleen werken met computer kunnen wij elke eindmix terug halen en dat wat u het beste vind klinken ook uiteindelijk op CD verschijnt

Vastelaovend
Sjlinger MixWat acht jaar geleden begon als een origineel probeersel is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende traditie op de Limburgse radio. De Vastelaovend Sjlinger Mix ieder jaar weer vlak voor de vastelaovend wordt hij de ether in ‘geslingerd’. Een nieuwe, dertig minuten durende potpourri van meer dan twintig bekende en minder bekende Limburgse vasteloaovendsliedjes.

In de afgelopen 7 edities van de Sjlinger Mix passeerden maar liefst 130 Limburgse vastelaovendsliedjes de revue.
Elke mix bevat twee maal elf nummers; van Beppie Kraft tot De Patronaatsknöppele en van Leni & Ludwig tot Big Benny. Ze komen stuk voor stuk voorbij. Op een originele manier aan elkaar gemixt door Hubert Schunken, eigenaar van Nightshift Productions uit Landgraaf. “Wanneer je alle vijf de mixen achter elkaar zou zetten, dan krijg je maar liefst een twee en een half uur durende polonaise van Limburgse vasteloavesfolklore”, aldus Hubert. “Er is in de afgelopen veertig jaar zoveel Limburgse vasteloavesmuziek gemaakt, dat veel liedjes al lang weer zijn vergeten. De sjlingermixen werken ieder jaar weer als een aangename reminder.”

“Natuurlijk wordt het steeds moeilijker mooie klassiekers te vinden die nog niet eerder in een van de mixen zijn gebruikt. Daarnaast probeer je een mooie variatie te maken en niet alleen te kiezen voor de meest voor de hand liggende schlagers. Naar aanleiding van de eerdere producties kreeg ik zoveel spontane reacties, dat dit jaar iedereen de mogelijkheid had de inhoud van de Sjlinger Mix mede te bepalen”, zegt Hubert enthousiast. “Via de website www.vastelaovendsjlingermix.nl zijn de afgelopen maanden dan ook veel verzoekjes binnengekomen. Je hoort dit jaar dan ook meer regionale liedjes uit verschillende plaatsen in Limburg. Daarnaast heb ik dit jaar voor de eerste keer enkele walsmelodieën gemixt. Dat was nog een hele uitdaging.“ Over het resultaat is Hubert zeer te spreken.

Luister naar editie 2018Enkele opdrachtgevers:

    Mosa Nederland
    Limbo Express
    45
élf
    Levend kerstspel Nieuwenhagen.
    Paul Weelen.
    Retteketet.
    Stadsdreigestirn der
Übach-Palenberg.

Contact gegevens

Meer Informatie: 0620436878Volg ons:


       
Sociale Media

volg ons op sociale media

       
Policy


About UsNewsletter